tiistai 8. joulukuuta 2015
Alku tälle kaikelle.

Olen 25 vuotias likka täältä Turun suunnalta. Työskentelen nuorisoalan kentällä tällä hetkellä ja harrastuksiinki kuuluu partio, valokuvaus, paritanssi ja koirat. 

Lähdin kirjoittamaan blogia jo muutaman vuoden harkinnan jälkeen. Ei mitään kummallista, mutta vähän muistona itselleni ja ehkä tätä on muidenkin mielestä hauska seurata. Miksi juuri nyt sitten lähdin kirjoittamaan.

A.  Ikioma koira saapui vihdoin kotiin.
B.  Muistoksi
C.  Koiramaailma on täynnä blogeja niin ehkä yksi mahtuu lisää. 
D.  Että varmasti ei ole vapaa aikaa, ku se viimeinenkin menee tämän päivittämiseen. ;)

Yksi syy lisää on vielä se, että Ninni (coton de tulear)  elelee eläkepäiviä porukoilla, niin hänestä haluan vielä jotain muistoja käteen, joita voin myös lueskella jälkeen päin. <3

2014 Joulu Mummolassa

2015 Kesäkuu


Kuinka Kaiku tuli kotiin.


Kuinka päädyin Kaikuun on vähän pitkä tarina, mutta lyhykäisyydessään näin:

Olin jo vuoden verran tosissani harkinnut sitä omaa koiraa. Porukoilla asustelee perheemme Ninni koira, joka on ensimmäinen koirani. Hän tuli taloon kun olin kuudennelle luokalla ja vihdoin unelmani toteutui tuolloin.  

Pääpirteittäin minä koulutin hänet ja on hyvin uskollinen kainalokaveri joka rakastaa luonnossa tallustelua ja ei hätkähdä helposti mistään. Hän on ollut monen moisissa seikkailuissani  mukana koska ikääkin on jo 12 vuotta. Edelleen porskuttaa menemään ja nauttii elämästä täysin rinnoin.  Hän on kyllä rakastettavin että uskollisin koira ikinä. Ninni on paljon hoidossa luonani, mutta se oma koira ja harrastuskaveri pitää saada.


 Karrin(poikaystäväni) kanssa olin myös keksutellut koira-asiasta  ja hän oli suostuvainen tähän. Yhteinenhän se on, mutta kuitenkin meikä sen kanssa touhuaisi ja harrastais, joten rupesin selailemaan roduista toiseen. Kriteereinä ei mikään pieni koira, suhteellisen terve rotu, hyvä harrastuskaveri ja pärjää kesällä että talvella retkillä. Kiinnostuksena haku ja veto ehkä agilitykin tai toko, mieluiten paimenkoira. Isälläni oli ollut aikoinaan belgianpaimenkoiria ja rakastin sitä vauhtia ja ihmisrakkautta. Päädyinkin etsimään sopivaa belgikasvattajaa loppukesästä.

Koko syksyn kahlasin eri kasvattajia läpi ja soittelin sekä kyselin pentutilanteista. Huonoa tuuria oli kyllä mukana, tai sitten kohtaloa, nimittäin puli vuotta rämmittyäni  koirasuota läpi ja luultuani, että täytyy varmaan vaan jäädä kuulolle ja toivo parasta, niin työkaveri kysäisi, että kiinnostaisiko valkoinenpaimenkoira. Tiesin, että hän kasvattaa niitä, mutta ei vaan ollut mieleen pälkähtänyt kyseinen valinta.

Päätin kuitenkin mennä paikanpäälle katsomaan kyseisiä koira ja täytyy sanoa että ihastuin todella:) Luovutuskeen oli viikko joten kiire tuli laittaa koti kuntoon ja hommata koiralle varusteita. Tätä kautta meille tuli sijoitukseen siis Arabian Nightmare Kaiku. <3 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.